Send en besked
Ring os op
KUNDETILFREDSHED, TROVÆRDIGHED & KVALITET

Murerstillads i Midtjylland

Brug et murerstillads når du har bygge- eller renoveringsopgaver, hvor stilladset skal kunne holde til tung belastning. Hos AB Stillads kan du få et murerstillads, som kan bruges til forskellige projekter.

Hvornår bør du bruge et murerstillads?

Denne stillads type egner sig særligt til projekter der omfatter:

  • Tagrenovering
  • Nybyggeri
  • Murerarbejde
  • Facade-arbejde med opmuring eller pudsning
  • Renovering af bygning

Fokus på sikkerheden

Brug et murerstillads når du har bygge- eller renoveringsopgaver, hvor stilladset skal kunne holde til tung belastning. Murerstilladsets bære-evne skal passe til den type opgaver håndværkerne skal udføre på det.

Det betyder også at der er visse sikkerhedsregler vi skal overholde når vi sætter stilladset op. Stilladset skal med god margin kunne bære både materialer, værktøj og håndværkere, uden at der er risiko for uheld.

Vores stillads-montører er alle opdateret på lovgivning og sikkerheds-regler i forbindelse med montering af murerstillads.

Det giver dig tryghed for, at det stillads du lejer er i orden og ikke er til fare for hverken bygning eller håndværkere.

Ring på 40 54 02 24 og lad os tage en snak om hvad dit projekt skal bruge. Vi dækker hele Midtjylland samt resten af landet.

Fleksibelt murerstillads

Det er sjældent at en bygning har dimensioner der passer præcist til et murerstillads.

Heldigvis er et murerstillads meget fleksibelt, og vi tager gerne hensyn til arbejdsstillingen for håndværkerne når vi sætter stilladset op.

Det betyder at håndværkerne kan arbejde hurtigere og mere præcist, når de ikke står i en akavet stilling mens de arbejder. For at vi kan montere murerstilladset på den rigtige måde, skal du give os en præcis beskrivelse af hvor højt det skal være og hvilket arbejde der vil blive udført på det.

Et godt monteret murerstillads er resultatet af god planlægning og stor erfaring. Det får du hos AB Stillads.

Kontakt os om murerstillads i Midtjylland

Har du brug for et murerstillads til dit næste projekt? Hos AB Stillads tilbyder vi murerstillads i Midtjylland og resten af Danmark. Du kan kontakte os ved at ringe ind til 40 54 02 24 eller ved at skrive en mail til ab@ab-stillads.dk. Alternativt kan du benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

Læs mere om vores virksomhed her.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!