Send en besked
Ring os op
KUNDETILFREDSHED, TROVÆRDIGHED & KVALITET

Stilladsudlejning og stillads overdækning i Nordjylland og resten af Jylland

Har du brug for et stillads eller stillads overdækning? AB Stillads tilbyder stilladsudlejning i Nordjylland og resten af Jylland. Her får du stilladsudlejning til alle størrelser opgaver. Få løst dit behov for stillads, inddækning og overdækning når du bygger eller renoverer din ejendom.

Stilladsudlejning til facadeopgaver

Skal du bruge et stillads til et projekt i den lettere ende, så skal du bruge et facadestillads. Facadestilladset er velegnet til opgaver såsom tagrenovering, sandblæsning, maling af vinduer og facade.

Husk at overveje om der skal være en del af stilladset, der skal kunne opbevare tunge materialer. Så skal du have tilpasset bære-evnen for den del af stilladset, som vi kalder for et materiale-tårn.

Et facadestillads er utroligt fleksibelt, og vi tilpasser opstillingen så den passer med bygning og arbejdsopgaver.

Udlejning af murerstillads

Stilladsudlejning til tungere opgaver kalder vi også et murerstillads. Skal du bygge nyt eller renovere murværk på din ejendom, så skal stilladset kunne bære både håndværkere, værktøj og de tunge materialer.

Ved renovering er der ofte også brug for hejs og nedløbsrør til bygge-affald. Vi sammensætter dit stillads så det passer til de opgaver du skal løse.

Uforpligtende tilbud på stilladsudlejning og stillads overdækning i Nordjylland og Jylland

Hos AB Stillads tilbyder vi stilladsudlejning og stillads overdækning i Nordjylland og resten af Jylland. Vi har altid tid til en snak om dit projekt og behov for stilladsudlejning.

Kontakt os gennem kontaktformularen, på mail ab@ab-stillads.dk eller på telefon 40 54 02 24. Her kan du få rådgivning til dit stilladsvalg og et uforpligtende tilbud

AB Stillads har fokus på sikkerheden ved stilladsudlejning. Derfor får du altid veluddannede stillads-arbejdere, der kender nyeste lovgivning og sikkerhedsforskrifter. Det er med til at give gode arbejdsforhold for håndværkerne, og du undgår samtidig forsinkelser på grund af dårligt udstyr.

Vi tilbyder stilladsudlejning Midt- og Nordjylland samt resten af Jylland og hele Danmark.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!